Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2017

Αγαπητοί Γονείς,
Σας προσκαλούμε στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη εορταγορά, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου από τις 11:00 έως 14:00. Ελάτε να γνωριστούμε και μαζί να κατασκευάσουμε χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες.
Όποιος από τους γονείς  θέλει να προσφέρει  κάποια χειροτεχνία ή ότι άλλο επιθυμεί για την εορταγορά, μπορεί  είτε να επικοινωνήσει μαζί μας , είτε να τη φέρει στο σχολείο  την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από τις 13:00 μέχρι και τις 13:45.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ακόλουθες δράσεις:
·  Επίσης σας καλούμε θέλοντας να προσφέρουμε και στο συνάνθρωπο, ενόψει των ημερών, την ημέρα του bazar να συγκεντρώσουμε τυποποιημένα τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, τα οποία θα διανεμηθούν σε ιδρύματα (Ορφανοτροφείο κ.ά.) ή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
·  Τέλος, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, σας καλούμε να δηλώσετε όποιοι επιθυμείτε να ετοιμάσετε και να προσφέρετε μια βασιλόπιτα για τις τάξεις του σχολείου μας με την έναρξη του νέου έτους, στις 8 Ιανουαρίου 2018. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946850887.
·  Ο κουμπαράς που δημιουργήθηκε για την προσφορά κολατσιού σε παιδιά του σχολείου μας που αδυνατούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες θα τοποθετηθεί στο χώρο του κυλικείου ώστε να είναι ευκολότερα προσβάσιμος.


Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε   Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αλλαγή ΞΕΚΙΝΑ από εμάς